21 Haziran 2009

Babalar günü kutlu olsun

Sabah her zamanki gibi 6'da uyandım ve hemen anneme seslendim. Annem karnımı doyurup altımı değiştirdikten sonra canım bir daha uyumak istemedi. Biz de gidip babamı uyandırdık. :) Hediyelerimizi verdik, bol bol cilveleştik. O kadar çok oynaştık ki yorgun düştüm ve bir saat kadar uyudum. Fırsattan istifade annem ve babam da benimle birlikte uyudu.

Sonra uyandık ve kahvaltımızı yaptık. Babam çalıştı biraz, ne yaptığını o kadar çok merak ettim ki o laptop'un başındayken tepesine çıkıp yaptıklarını yakından takip ettim.
Hiç huysuzluk yapmadım bugün. Her fırsatta babamın kucağındaydım. Bol bol sarıldık, kucaklaştık, sırnaştık. Babamı çok seviyorum, onun kollarında olmak ve sıcaklığını hissetmek bana güven veriyor. Uykum bile daha derin oluyor. Keşke her günümüz böyle geçse...

Babamın işi bitince hazırlanıp çıktık. Dedelerime hediyeler aldık. Celal Dedem ile buluştuk ve boğaza balık yemeğe gittik. Mahir Dedem bizimle birlikte değil, İzmir'de. Telefonla konuştuk, onun için de kadehler kalktı masada. İlk fırsatta birlikte gelmek için sözleştik.

Babacım ve dedelerim Babalar Gününüz kutlu olsun, hepinizi çok seviyorum.

4 yorum:

  1. Babanın ilk babalar günü kutlu olsun Elacım :)

    YanıtlaSil
  2. Cemim ilk babalar gunun kutlu olsun. Gayeyede Elayada cok cok selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Sevgi, mutluluk dolu, aile ile geçen nice Babalar Günleriniz olsun dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim :)
    Hepinize öpücük gönderiyorum.

    YanıtlaSil