29 Haziran 2009

Mis oldum

Cuma günü verem aşısı olmuştum. 3 gün banyoyu yasakladılar. Öncesinde de PPD testi olmuştum ve yine 3 gün banyoyu yasaklamışlardı. Etti mi sana koskoca 6 gün! Banyosuz! Annem "İğne yerine değdirmeden yıkayabilir miyiz?" diye sorarak şansını denedi ama hemşire "Tavsiye etmem." deyince "Ne yapayım yıkanmam ben de.." dedim. Annem beni her gün sildi, nemlendiriciler sürdü ama suyun verdiği rahatlık yok tabii..

Bu sabah itibariyle süre doldu ve kendimi hemen banyoya attım. Ne güzel şeymiş banyo yapmak. Hem de benim gibi bir su perisi için.. :) Ohhh neşem yerine geldi.
Aşı olmak ve bu sıcaklarda yıkanmamak beni biraz huzursuz etti. Haftasonu bir türlü gündüz uykularımı uyuyamadım. Hep kucakta gezerken uyudum. Neyseki beni kucakta gezdirme gönüllüsü olan biri daha var evde; anneannem. Uyurken ne kadar ciddi olduğum da gözlerden kaçmasın lütfen.
Bir yere çıkmadım, hep evdeydim. Bol bol kucakta gezdim, aile saadeti yaşadım. Pazar akşam üzeri babaannem ve dedem de gelince aile tablomuz tamamlanmış oldu. Mahir dedem de önümüzdeki haftasonu gelecek. Artık güzel bir aile fotoğrafı yakışır bize. :)

2 yorum:

  1. ela ne kadar büyümüşsün biz seni görmeyeli, bize gelsene bi akşam annen babanla

    YanıtlaSil
  2. akşamları hiç ışık göremiyoruz sizde, hala izmir'de misiniz?

    YanıtlaSil