28 Temmuz 2009

Ben mi küçüğüm, yoksa Minnie mi büyük?

Bu oyuncağımı babaannem ben daha doğmadan Hong Kong Disneyland'den almış. Nasıl, yakışmış mıyız birbirimize? :) Kocaman yahu, neredeyse benim kadar! Yoksa ben mi çok küçüğüm daha? Aklım takıldı bak şimdi... :)

8 yorum:

  1. ikinizi de yerim, hem de kütür kütür :)

    YanıtlaSil
  2. Ela görüyorsun değil mi babandan hızlıyım hehe :)

    YanıtlaSil
  3. Güzellik çok özledim seni! (artık hanginiz üstüne alınırsa)

    YanıtlaSil
  4. Elacım,

    Sana bir mail adresi gönderiyorum. Oyuncaklarını tavsiye ediyorlar. Özellikle Dr. Alper Mumcu ( Çin mallarına dikkat diyerek ).Öpüyorum seni kocaman.
    Yaprak

    www.peekabootr.com/

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Yaprak, Nişantaşı'na ilk gidişimizde bizimkileri buraya götüreceğim. Benim büyükbabaannem Valikonağı'nda oturuyor, sanırım ona yakın bir yerde.. Sayende keşfetmiş olduk. :)

    Bu arada aklında olsun, Leonardini ve Imaginarium'da da güzel şeyler bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  6. dunyalar guzeli elusumuz
    cok yakin oturmamiza ragmen seni cok az gorebiliyoruz ama muthis annen saolsun bu blog sayesinde her yaptigini takip edebiliyoruz.
    yarin size davetiye brakmaya gelsek senle de oynar miyiz
    opuyoruz seni coookkk
    lisya rubi

    YanıtlaSil
  7. hayret family siz hsonu evde yoksunuz ki!!! ben akşamları 19'da başlayan bir ritüel eşliğinde uykuya yatıyorum. annem sizi çok özlemiş, mutlaka gelin bir kahveye. ama benimle hsonu daha güzel oynarsınız şimdi doğruya doğru. en son size geldiğimiz geceyi hatırlayın, o günden sonra annem uykuma düzen getirdi. böylece ben uyurken siz rahat rahat oturup laflayabilirsiniz.

    YanıtlaSil