20 Eylül 2009

Mutlu bayramlar :)

Bugün benim ilk bayramım. Bayram demek tatil demek, tatil demek annem ve babamla 24 saati birlikte geçirmek demek. İkisi de evde olunca çok mutlu oluyorum. Keşke babam evden çalışabileceği bir iş bulsa diye düşünüyorum ama benimle oynamaktan çalışmaya fırsat bulamaz, eve ekmek getiremez diye vazgeçiyorum. :)

Anneannemler İzmir'de, babaannemler yurtdışında. Onları telefonla kutladık, bayramlıklarımızı giydik ve aile büyüklerini ziyaret etmek üzere yola çıktık. Önce Bakırköy'e babamın teyzelerine gittik. Aynı evde 3 teyze, arka sokakta 4. teyze, aynı zamanda ziyarete gelmiş dayılar, yengeler ve kuzenler olunca bir taşla onbeş kuş vurmak gibi oluyor. Cümbür cemaat yiyip içip laflıyoruz. Torun çocukları şimdilik 2 tane; Doruk ve ben. İkimizi de çok seviyorlar, hangimizle oynayacaklarını şaşırıyorlar. Bizim gibi ilgi görmeyi seven bebeklere göre hava hoş tabii. :)

Burada ilk bayram harçlığımı cebe indirdim.Bakırköy'den çıkıp Nişantaşı'na geçtik. Babamın babaannesi, amcası ve kuzeniyle bayramlaştık ve ben sonunda yorgun düştüm. Bu bayramlaşma trafiği beni sersem etti. Eve gelip duşumu aldım, sütümü içip uyudum. Önümüzde 2 gün daha var, bu iki günü çekirdek aile saadetine ayırdık.

1 yorum:

  1. Ela'cım, bunları yazıp ta lütfen soğutma babacığını işten. Güzelsin hoşsun da çok masraflısın laf aramızda. Daha 5 aylıkken maniküre başladın, daha anaokulun, lisen, üniversiten, yurtdışında yüksek lisansın falan var. Yarın sabah kocaman bir öpücük verde motive olsun adamcağız :)

    YanıtlaSil