12 Eylül 2009

Şapkalandım-2

Tatile çıkmadan önce şapka bulamadığımı ve yardıma ihtiyacım olduğunu yazmıştım. Babaannem ve Çağan'dan sonra 2 hayranım daha bana şapka gönderdi. Sayenizde güneşin altında kavrulmadan güzel bir tatil geçirdim. :)

Arkası bandanalı olan şapkam anneannemden:Pembe güllü şapkam Perran Teyzem'den:Resimlerden de gördüğünüz üzere bütün şapkalarımı bol bol kullandım. Hepinize çok teşekkür ederim. :)

2 yorum:

  1. sevgili Elacım diğerlerini bilemicem ama bu tatilin sana çok iyi geldiği her halinden belli.adeta mutluluk fışkırıyor gözlerinden.bu arada bikinili pozuna bayıldım tamda ikoncanlara eladan daha ilk aylarında gözdağı geliyor galiba derken annenlerin şanslı olduğunu düşündüğüm o 2 dk'lık süre bikinili pozların devamlılığını bitirdi sanıyorum ama olsun herhalin süperdi seni izlerken ışığından burda ben bile aydınlandım hep böyle güler yüzlü bir çocuk ol en yakın zamanda koklaşmak üzere sevgiler
    DİLEK

    YanıtlaSil
  2. Dilek'cim benden size tavsiye bebek gelmeden son bir kez tatile çıkın. Detaylarını bizimkiler buluştuğunuzda anlatır :)

    YanıtlaSil