06 Ocak 2010

Felekten bir gün

Bugün annemle kızkıza alışverişe çıktık. Zara indirime gireli 5 gün oldu ve biz hala gidememiştik. Gittik de ne oldu? Birşey alamadan çıktık. Pazar yeri gibiydi, düzensiz ve kalabalık... Sevmiyoruz biz böyle alışverişi!

Moralimiz yerine gelsin diye Starbucks'a oturduk.Ben anneme Latte ısmarladım, o da bana yoğurt. Biraz dinlendikten sonra bebek tokası sormadığımız tek yer olan Claire's'e girdik ve benim narin saç tellerimi zedelemeyecek tokayı -sonunda- bulduk! Nasıl, yakışmış mı? :))Bana yeni bir kitap almak için D&R'a girdik. Kitap standını görünce çıldırdım, hepsini almak istedim.Ama annem sadece bir tane alabileceğimi, bu yüzden en çok beğendiğimi seçmem gerektiğini söyledi. Beğendiğim bütün kitaplar ya pis ya da lekeliydi, hiçbirini alamadım. Eve geldiğimde Celal dedemin arkadaşının benim için aldığı hediyeyi gördüğümde ise dünyalar benim oldu! Bu kadar isabetli bir hediye olabilir, bayıldım, çok sevdim! Yeni kitabım sayesinde 1'den 5'e kadar saymayı öğreneceğim.Beğendiğim kitapları da internetten almaya karar verdim. Tadına bakmadan yapamadığım için sanırım en iyi çözüm bu...

Annemin tokalı fotoğrafımı çekip Facebook'a post ettiğini gören Neslihan dayanamayıp aradı, "Keşke hala komşu olsaydık, dördümüz gezerdik" dedi. Valla bizimkiler söylemiş böyle olacağını, "Gitmeyin, bebekleri beraber büyütelim" demişler ama Neslihan'ın site sevdasına söz geçirememişler. Gördünüz işte olanı... Şimdi en yakın zamanda Tunca sabah Arda ve Neslihan'ı bize bırakacak, biz de bütün gün beraber gezeceğiz.

1 yorum:

  1. hehehe.. çok şeker yaw demek latte ısmarladı annesi de yoğurt :)

    YanıtlaSil