19 Ocak 2010

Zzzzzz

Bu sabah 10:30 uykumu uyumadım. Annemin çok uykusu vardı, ben uyuduğumda o da uyuyacaktı. Bu yüzden uyumam için gözümün içine bakıyordu. İnatçı kişiliğim devreye girdi, uyumadığım gibi annemi de uyutmadım. Benimle oynasın istedim.

Sonra öğlen oldu, mamamı yedim. Tabii ki sabah uyumadığım için gözümden uyku akıyordu. Annem sabahki davranışımın cezası olarak beni yatağıma koydu ve gitti. "Nan-neeee" diye seslendim ama geri gelmedi. Ben de oyuncaklarımı aşağıya atmaya başladım. Atarken gözlerimi kapatmakta zorlanıyordum. Sonrasını hatırlamıyorum... Neyseki annem altta kalan bacağımı düzeltmiş. Yoksa o uyuşmayla 3 gün yürüyemezdim herhalde. :)Uzun zaman sonra ilk kez yatağımda kendi kendime uyuyakaldım. Öncekini hatırlıyor musunuz? :))

Uyandığım zaman bir de baktım ne göreyim?! Annem bebe bisküvilerimden götürüyor. Hemen ben de istedim. Artık dişlerim olduğuna göre sert besinleri de yiyebilirim. Dün kek yemiştim, bisküvi niye yemeyeyim? Kıtır kıtır mideye indirdim. Çok tatlıydı, zaten sabahları da severek yiyorum. Ama sadece 1 tane yiyebildim çünkü doktorum fazlasına izin vermiyor...

2 yorum:

  1. yerim seni ben elamu yemek yerine:)çok tatlısın.

    YanıtlaSil
  2. benim kizim da uykuya dalarken ayaklarini sarkitiyor karyolasindan, sanirim yeni nesil uyuma sekli bu :)

    YanıtlaSil