21 Mart 2010

İyi ki doğdum

Evimiz bugün de doğumgünümü kutlamaya gelenlerle şenlendi. Sabah sütümü içtikten sonra uyumuşum. Zilin çaldığını duydum; Yelda&Tibet gelmişler. Hemen kalkıp doğumgünü kıyafetimi giyerek yanlarına gittim.Biraz oynadıktan sonra öğle yemeğimi yedim. Kapı bir kez daha çaldı. Bu sefer gelenler Doruk&Funda&Ertanmış.Doruklar geldikten bir süre sonra Yelda&Tibet gittiler. Artık yürüyebildiğim için Doruk'la daha rahat oynadık, salonu bir güzel dağıttık. Kapı bir kez daha çaldı. Arda&Neslihan&Tunca geldi.Ardalar geldikten bir süre sonra da Doruklar kalktı. Herkes birbirine devir teslim yaptığı için bugün hiç boş kalmadım. Arda da yavaştan ayakta durma çalışmalarına başlamış. Yakında onunla da koşar evi bir güzel dağıtırız.Gelelim bugünkü hediyelerime... :)) Yeldalar bana beyazlı-lacivertli bir denizci kıyafeti aldılar.Kışlık Crocs'tan sonra Doruklar sayesinde yazlık Crocs'um da oldu. Hem de denizci kıyafetimle kombinleyebileceğim renklerde!Ardalar ise ayakkabı-kıyafet-oyuncak üçgeninden çıkarak farklı bir hediye seçmişler benim için: Brainy Baby-Akıllı Bebek Eğitim Seti. İçinde bana renklerden sayılara, klasik müzikten İngilizce'ye birçok kavramı öğretecek 9 cd var.Bir de Neslihan'ın görüp tam bana göre olduğunu düşününce aldığı kocaman ördeğim var. Mankenimiz bu sefer Arda Tunç!Bu güzel hediyeler için de çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden kullanışlı, düşünülüp alınmış şeyler. Zevkle kullanıp kullandıkça kulaklarınızı çınlatacağım.

2 yorum:

  1. mutlu yıllar elacığım. ben annenin çatlak arkadaşı zeynep. topuklu ayakkabılar giymeye başladığında tanışacağız ve hep arkadaş olacağız. iyi ki doğdun!

    YanıtlaSil
  2. Bebegim Zeynep'i tanimlamak icin catlaktan once dunyalar tatlisi, eglenceli, güzel, stil sahibi demek daha dogru olur. Onu taniyip da sevmeyen var mıdır merak ediyorum. Zeynep'in onda biri kadar sevimli olabilirsen yasadın demektir! :)

    YanıtlaSil