05 Nisan 2010

Yaz geldi artık

Bugün çok mutlu bir haberle güne başladık. Blog'umun baş takipçilerinden Ege tatlı bebeğini kucağına almış! Sevgili Batu, hoşgeldin... Seninle tanışmak için sabırsızlanıyorum... :)Sabah sütümü içtikten sonra annemle parka gittik. Sokağa çıkarken annem üzerime mont, rüzgarlık, ceket, hırka vb. hiçbirşey giydirmedi. İyi ki de giydirmemiş! Hava çok sıcaktı, artık kesinlikle yaz geldi diyebilirim.

Parkta yine binlerce kez merdiven inip çıktım.Yorulunca eve döndük. Yemeğimi yerken uyuyakaldım. Uyandığımda anneme seslendim ama annem yalnız gelmedi. Batu'yu görmeye gelen Öniz bize de uğramış.Öniz'le biraz kudurduk ama erken kaçtı. Neyse ki Öniz'in indiği asansörden Yelda çıktı! :)Bugün çok kısmetliydim doğrusu. Bize her gün bir sevdiğim gelse ne güzel olur...

Yelda da gittikten sonra annemle oturma odasına geçtik. Animal Planet'te köpeklerle ilgili bir belgesel vardı, onu seyrettim. Bebek kanalları ya da çizgi filmler ilgimi çekmiyor. En fazla 5 saniye bakıyorum. Ama bu program tam benlikti. Köpekleri çok seviyorum. Belgeselde çeşit çeşit köpek vardı, beni bir süre oyaladı en azından. :)

2 yorum: