15 Mayıs 2010

İyi ki doğdun anneciğim

Bugün annemin doğumgünüydü. Ve ben yine unutup onu 6:45'te yataktan kaldırdım. Babamı uyandırıp birlikte kahvaltı yaptık. Yemek saatime kadar oynadık, yemekten sonra fotoğrafımın çekileceği adrese doğru yola çıktık. Hayatımda ilk defa Moda'ya gittim, ne kadar güzel bir yermiş... Kesinlikle daha sık gitmek lazım.

Müjdem Halam geçenlerde mail atmış, Emrah Altınok'tan ve Facity'den bahsedip katılmam için ön ayak olmuştu. Sonuç aşağıda:Moda'ya kadar gelmişken hayatımın ilk dondurmasını Dondurmacı Ali Usta'dan yedim. Namnamnammmm! Bu tatlı şeyi çok sevdim! :))Bugünün diğer önemli olayı ise Güçlü'nün askerden dönmesiydi. Güçlü gelene kadar lalam ve Gülsen Teyze heyecandan yerlerinde duramadılar, resmen dakikaları saydılar. Çok şükür kendisine sağ salim kavuştuk. (Darısı tüm asker yolu gözleyenlerin başına...) Sonra hep birlikte Çengelköy'e balık yemeye gittik. Kadehler hem annemin hem Güçlü'nün şerefine tokuştu.Ben mezgit yedim. Baktım masada çok sevdiğim turşu var, kendimi tutamadım 2-3 tane de turşu yedim. Biraz dedemle dolaştıktan sonra uykum geldi. Süt içen bir çocuk gördüm, hemen ben de sütümü istedim. İçer içmez de olduğum yerde sızdım.Normalde bizimkiler gece programı yapmıyor. Çünkü gittiğim yerde uyuyup kalkarken uyanıyorum. Arabada tekrar uyuyup inerken tekrar uyanıyorum. Bu da beni huzursuz ediyor. Bu yüzden 8-9 aydır akşamları evdeyiz, sevdiklerimizi bizde ağırlıyoruz. Bu kuralı Güçlü için bozduk ve gördük ki bir süre daha akşamları evdeyiz, bekleriz. :)

Annemin doğum günü şerefine yarın sabah Polonezköy'e kahvaltıya gideceğiz. Bu gece her zamankinden geç yatıyorum, umarım sabah uyuyakalmam...

2 yorum:

  1. elacığım fotografın pek havalı çok beğendim ee gerçi malzeme güzel fotografçının işi sadece deklanşöre basmak olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. Burcucum sagol :) sevdiğinden..

    YanıtlaSil