09 Haziran 2010

Bugün de annemin gönlünü yaptım

Mango durdu durdu, indirime girecek günü buldu! Dünkü yağmurda alışverişe gitseydik herhalde bize ödül verirlerdi! Annem indirimin ilk günü Mango'ya gidememenin sıkıntısını daha fazla yaşamasın diye onu ikinci günde iki Mango'ya birden götürdük. Götürdük diyorum çünkü anneannem ve dayım da bizimleydi. Artık pusetimde oturmadığım için annemin benimle alışveriş yapması imkansız hale geldi. Mutlaka kolluk güçlerinin devreye girmesi gerekiyor, mutlaka!

Bana bir şey alınması söz konusu olduğunda bir kere bile düşünmeyen annem kendi için alışveriş yaparken rakamlar daha bir anlam kazanıyor. Böyle olunca indirimleri takip etmek daha bir gerekli oluyor. Bir gün önce şık şık askıda asılı olan kıyafetlerin etiketlerine turuncu sticker'lar yapışınca cazibeleri azalıyor mu sizce de? Annem işte böyle ilginç bir kişilik... :) Hem böyle hisseder hem de indirimleri kollar. Babama göre de kendisi indirimden değil bindirimden hoşlanır!

Neyse bugün hem Mango indiriminden hem Zara bindiriminden epey bir alışveriş yaptı da mutlu oldu. Akşam Yelda geldi, alınanların hepsini beğendi, ilk fırsatta birlikte gidilmesi için planlar yapıldı.

"Ela bugün ne yaptı?" sorusunun cevabı olarak mağazaların içinde çılgınlar gibi koştu, yürüyen merdivenleri onlarca kez inip çıktı, Starbucks'ta zeytinli açma+mozaik pastayı mideye indirdi ve enerjisi hiç tükenmedi diyebilirim.
Mağazalardaki tezgahtar ablalar beni paylaşamadı, kapanın elinde kaldım! Ama esas bomba Zara'da esrarengiz birinin yanıma gelip "Sen Ela Sümer misin?" diye sorması oldu. Meğer benim blog'umu biliyormuş! :) Annem o sırada kasada ödeme yaptığından kaçırdı ama ben o tatlı abla ve oğlu Fırat'la ayaküstü sohbet ettim. Dünya ne küçük değil mi?

2 yorum:

  1. eluşcum mozaik pasta sevdiğini bilmiyodum, biz de rubi ustayla evde mozaik pasta (gato salam) yapıyoruz, bize gel sana da yapalım
    annişin de güle güle giysin yenilerini :)))

    YanıtlaSil
  2. ben de bilmiyordum ki :))
    bugün ilk kez yedim, annem bana pek aburcubur yedirmiyor, kimbilir böyle ne lezzetler var da haberim yokk! artık seve seve sana damlarım lisyacım..

    YanıtlaSil