11 Haziran 2010

Nişantaşı'nda bir kuduruk

Nişantaşı benim gibi yerinde duramayan bebekle gezmesi çok rahat bir yer olmadığından sıklıkla gittiğimiz bir yer değil. Pusetimde uzun süre oturmuyorum. Otursam da dar kaldırımlar, kalabalık, trafik, gürültü vb. detaylar keyifli vakit geçirmeyi zorlaştırıyor. Yine de arada gidiyoruz.

Bugün de Nişantaşı sokaklarında dolaştık biraz... Prima Premium Care dağıtan ablalar beni çok sevdiler, fotoğraflarımı çekip denemem için bezler verdiler. (Artık yeni bez denemeyi bıraksam, hatta bezi bıraksam çok iyi olacak. Aslında dün akşam park dönüşü annem yemek hazırlarken kakam geldi. Yanına gidip "Da-da" dedim ve kakamı yaptım. Yaparken söylemek yaptıktan sonra söylemekten daha iyi diye düşünüyorum.)

Soluklanmak için Caffé Nero'nun bahçesinde mola verdik. Baktım annem yine kahverengi bir yiyecek almış. Hemen gözüm döndü ve "Minamiii minamiii!" diye bağırmaya başladım. Meğer 3 çikolatalı brownie'ymiş. Mozaik pastadan sonra hayatıma bir de brownie girdi. Çok mutluyum.

Gelmişken City's'e bir uğrayalım demiştik ama benim "yürüyen merdivenleri yürüyerek çıkma" sevdam yüzünden City's'de kaldığımız süre çok uzun olamadı. Zaten bacağımı da boydan boya merdivene sürttüm. "Acımadı kiii!" diyerek, merdivenlere tırmanmaya devam ettim. Arkamın dönük olduğu bir anda annemin fısıldayarak bir şeyler söylediği güvenlik görevlisi yanıma gelerek bebeklerin yürüyen merdivenleri çıkmasının yasak olduğunu söyledi ve bana kızdı. Gerçekten çok utandım. Merdivenleri her çıkmak istediğimde annem bu olayı hatırlattı bana.

Ne olacak şimdi peki, artık yürüyen merdiven yok mu? Hiç mi? :'(

Bu arada 20 Haziran'da City's'de babalar ve çocukları birlikte uçurtma yapacakmış. Annem çocukken en sevdiği şeylerden biri olan dedemle uçurtma yapma aktivitesini benim de babamla yapacağımı düşününce çok mutlu oldu. Aaaaaa ama biz 20 Haziran'da İstanbul dışında olacağız. Biz kaçırıyoruz, siz kaçırmayın derim!

2 yorum:

  1. Ahh bu guvenlik gorevlileri yok mu :P
    P.S. annen cok zeki bir kadin :)

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar ise yarayacağını dusunmemistim ama bacağını çizmesinin şaşkınlığı üzerine güvenlik görevlisinin uyarısı gelince etkili oldu saniyorum.

    Adamcagiza kizarak ciddi bir ifadeyle uyarmasını söyledim ama sanırım Ela'nin yüzüne bakarken böyle birsey imkansız! :)) ağzı kulaklarında bir uyariydi ama neyseki ise yaradı çok rahat ettik valla..

    YanıtlaSil