25 Eylül 2010

Anneannemler geldi

Gündüz uyumadığım için dün akşam 19:40'ta oturduğum yerde uyuyakalmışım. 01:30'da uyandığımda bir de baktım yatağımdayım ve uykumu almışım. Hemen bizimkilere seslendim. Babam geldi, benimle 1,5 saat kadar oynadı sonra kendi yataklarına koyup uyudu. 1 saat de yatakta annem ve iPhone'la geçirip 04:15 civarı uyudum. 08:30'da gözlerimi açtım ve annem benden kurtulup uykuya devam edebilmek için salona gitmemi söyledi.

Bir de baktım anneannemle dedem gelmiş! Hemen koşup sarıldım. Birlikte kahvaltı yaptık. Babam bana hediye almış, paketten org türü bir oyuncak çıktı. Evdeki müzikli ve gürültülü oyuncaklara bir yenisi daha eklendi. Kahvaltı ve caz daha uyumlu olsalar da ben yeni orgumla konser vermeden geçemedim. Böylece güne aktif bir başlangıç yapmış olduk.

Ev kıyafet ve oyuncaktan geçilmediği için anneannem Mothercare'den ikili pijama seti almış, çok da iyi etmiş ihtiyacım vardı.

Annemle babamın bana almak istedikleri ufak tefek şeyler vardı. Gidip onlara bakalım dedik. Arada 2 saatlik bir boşluk oluşunca Ikea'ya gittik ve Ikea'dan da içerideki insanlardan da nefret edip çıktık. Yok valla bir daha tövbe, Ikea'ya hafta içi akşam saatleri dışında gitmek çok anlamsızmış.

3 yorum:

  1. Ay ben bu Ela hanımı izlemez miyim yakalarsamda muck muck yapmaz mıyım.. sen çok tatlısın bu yüzdende seni izliyorum ve giderken de görüşmek üzere dileklerimle bloğuna öpücüklerimi ve sevgilerimi bırakıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, ben de sizi öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. allah nazardan saklasın senı..mcxx

    YanıtlaSil