26 Eylül 2010

Ela Süper 3. Bloggerlar Buluşması'ndan bildiriyor

Bu sabahki programım aylar öncesinden belliydi. Burcu'nun organize ettiği 3. Bloggerlar Buluşması'na gidecektim. Oturmak ve kapalı yerde uzun süre durmak gibi alışkanlıklarım olmadığından kısa süreliğine uğrayıp hem Burcu ve Ayça'yı görmek hem de diğer bloggerlarla tanışmak istedim.

10:30'da başlayan organizasyona annem ve ben 12'ye doğru gittik. Orada bulunduğum yarım saat boyunca tabii ki hiç oturmadım. Sandalyeye tırmanmak, masanın altında dolaşmak, ekmek sepetine musallat olmak, bal kasesine parmaklarımı sokmak gibi aktivitelerle uğraşırken tahta bir puzzle buldum ve onunla oynarken popom azıcık yer görmüş oldu.
Kahvemania'da çok sıcak bir ortam vardı ama benim gibi bir bebek blogger yoktu.
Buluşmanın detaylarını Burcu burada anlatmış. Resimlerde annemle ben de varız. Bakalım bizi bulabilecek misiniz? :)

Blogger buluşmasından sonra annemin doğum yapan arkadaşı Cina ve oğlu Mark'ı ziyarete gittik. Mark'ı annesinin memesinden süt içerken görünce çok şaşırdım. Meğer eskiden ben de böyleymişim ama unutmuşum o günleri. Bildiğiniz gibi ben artık büyüdüm ve sütümü bardaktan içiyorum.

Bebek ziyareti kısa olur diyerek hastaneden eve döndük. Yemeğimi yedikten sonra uyudum. Uzun zamandır öğlen uykusu uyumadığımdan bugün açığımı kapatmak için tam 2 saat 45 dakika uyudum! Annem çok mutlu oldu. Ama benim için mi kendi için mi işte ondan emin değilim... :)

Bugünün bir diğer flash gelişmesi ise 19 aydır takılmayı bekleyen abajurumun yerini bulması ve duvardaki anahtarın reostalı bir anahtarla değiştirilmesiydi. Babam elektrik işinden anlamaz, üşengeç annem bir türlü elektrikçi çağırmaz. Dedem "Niye bana söylemedin Elacığım? 19 ayda kaç kere takardım ben bunları!" dedi ve kolları sıvadı. Odamın yeni ışığını çok beğendim. Herkese gösterip dedemin taktığını söylüyorum. Eline sağlık dedeciğim. :)

9 yorum:

  1. Tanışmak gerçekten çok güzeldi!Bundan sonra sık sık buluşmak dileğiyle!

    YanıtlaSil
  2. Elacım, senin gibi güzel bir kızla tanıştığım için çok mutlu oldum. Oğlumun yabaniliği için ise özür dilerim. Blogumda bir fotoğrafını paylaştım. Yolun düşerse beklerim :))

    YanıtlaSil
  3. "Kitap Kurduyum Ben" ve "Hande", ben de sizlerle tanistigim için mutluyum. :) Resmimi gördüm ama yorum yazmakta benden önce davrandın. Blogunda bana yer verdigin için çok teşekkür ederim. Bulut konusunu kafaya takma, alıştım ben. Erkeklerin ilginç varlıklar olduğunu şimdiden öğrenmiş bulunuyorum! :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Elacım seni tanıdığıma çok memnun oldum, yeni buluşmalarda tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakal...

    YanıtlaSil
  5. elacım,blogcu buluşmasında seni görünce nazarım değmesin diye defalarca maşallah dedim,çok tatlı ve şirinsin:)seni tanımak çok güzel..

    YanıtlaSil
  6. ayyy o resimdeki kiz ne kdr tatliiiiiii.. mashallah

    YanıtlaSil
  7. Elacığım yogunluktan o gün seninle çok ilgilenemedim ama yine şirinliğine bayıldım. Başbaşa bir programda açığı kaparım söz :))

    YanıtlaSil
  8. "Benhurum" ve "Filiz", tekrar görüşmek dileğiyle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

    "SonKraliçe" teşekkürler :)

    "Burcu" olsun o gün telaşlı günündü, nasıl olsa telafi ederiz dert etme sen.. :)

    YanıtlaSil
  9. gorusmek uzere fıstık
    sevgiler

    YanıtlaSil