14 Kasım 2010

Bebek Tiryaki yolda

Tatilin ikinci günü için de planımız hazırdı. Bebek'te Seda ile buluşup güzel haberin detayını alacaktık. Güzel haber ne mi? Elbette bana bir arkadaş daha geliyor olması! :)

Kahvaltıdan sonra Bebek'e indik. Seda'yı yalnız bekliyorduk ama Cem sürpriz yaparak İzmir'den erken gelmiş. Böylece onu da görebildik. Annemin "toprağı" olduğu için Cem'in yeri ayrı... Bu yüzden müstakbel babayı da gördüğümüz için ekstra mutlu olduk.
Parkta oynadıktan sonra Starbucks'a gittik. Annelik, babalık, hamilelik, doğum, loğusalık, bebek ihtiyaç listesi, hayatın ne yönde değişeceği vb. detaylar üzerinde konuşulurken ben manzaraya karşı boyama yaptım.Sonuçta detaylar beni ilgilendirmiyor, benim için arkadaşımla ne zaman oynayacağım önemli. Öğrendiğime göre doğum günlerimiz yakın olacakmış, yani aramızda tam iki yaş olacak. Sanırım artık abla oluyorum!!!

Starbucks'ta otur otur nereye kadar? Arıza çıkarıp tekrar parka gitmek istedim. Yaşasın! "Bugünlük bu kadar yeter." demediler. Parkta biraz daha kudurdum. Kızlar derin mevzulara daldıkları için benimle erkekler ilgilendi. Cem de böylece babalık provası yaptı. Herkes eline pusetin çok yakıştığı konusunda hemfikirdi. Sadece Cem'in taşıyacağı puset pembe değil, mavi olacak. Niye herkes erkek doğuruyor? Bilen var mı?

Anneannem ve dedemin İstanbul sınırları içerisine girdiklerinin haberi üzerine eve döndük. Dün annemden oyun hamurlarını ortaya çıkarmasını istediğimi söylemiştim. Bugün sözünü tuttu, birlikte Play-doh oynadık. İlk gün hamuru yoğurmak, açmak ve kalıpla şekil çıkarmakla uğraştım. Çıkardığım şekillere annemin bakıp bakıp şaşırması çok hoşuma gitti, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Tam o sırada kapı çaldı. Hemen kimlerin geldiğini anlayıp kapıya koştum. Anneannemle dedemi çok özlemişim. Dillere destan karşılama merasimimi onlara da sergiledim. Coşkum karşısında tabii ki çok mutlu oldular. Ellerinden tutup doğruca odama götürdüm ki zaman kaybetmeden oyuna başlayabilelim.

Tatilin geri kalanı için henüz program yapmadık. Yarın babam işe gidip öğlen saatlerinde dönecekmiş. Bakalım günler nasıl geçecek?

2 yorum:

  1. o guzel karsılama merasımıne dedeyle nıne cok sevınmıslerdır dımı elacım : ) sonra sana arkadas gelecek olmasına cok sevındım, kocaman aılenle sana cokkk guzel bır bayram dılıyorum, sevgıler Hulya

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok sevindiler, beni çok özlemişler..

    ben de size ailenizle geçireceğiniz nice mutlu bayramlar dilerim! :)

    YanıtlaSil