20 Aralık 2010

Alors on danse!* :)


* Öyleyse dans ediyoruz!

11 yorum:

  1. Ela bizi discoya götür!!!

    YanıtlaSil
  2. Galiba 10 kere izledim. Boşuna demiyorum "dünyadaki en güzel şey sensin" diye :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım ben de 10 kere izlemişimdir. O kafasını sallaması süper ya :) Elacım iyi ki varsın seni seyredince günüm güzel geçiyor :))

    YanıtlaSil
  4. ritim duygusu bu olsa gerek :-) Çok tatlısın...

    YanıtlaSil
  5. Yorum yazan, mail atan, telefon eden ya da sadece içinden "maşallah" diyen herkese teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. çok tatlısın maaşallah elacım..benimde kızım var 1 yaşına girecek 21 ocakta.ela sana çok benziyor o da senin gibi sarışın.adı ece.japonyadayız biz.annene daha detaylı yazacağım..

    YanıtlaSil
  7. Kon'nichiwa Ece, yorumunuz beni çok mutlu etti. Japonya'da ne yapıyorsunuz, günler nasıl geçiyor merak ettim. Ara sıra yazın lütfen. Anneme de yazın. Hatta İstanbul'a gelirseniz görüşmeyi çok isterim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba ela ben ece.biz buraya babamin isi icin geldik ben o zaman 9 ayliktim .annem isini birakti 13ayligina gelik. Annem bana kaldi boylece hep beraberiz.annem senin blogunu bana oyuncak fikiri icin internetten arastirma yaparken milliyet.com daki yazindan gormus.sonrada cok ilgisini cekmis.japonca ogreniyor burada ben uyurken ders calismasi gerekirken senin maceralarini okuyor hep:) annem biz turkiyeye dondugumuzde senin kadar olacagimi soyluyor resimimi yollamak isterim sana ama bir mail adresi bulamadim.simdilik hoscakal elacim ..sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Tanıştığımıza çok memnun oldum Ececim. gayesumer@hotmail.com'a fotoğraf gönderebilirsiniz. Annem ve ben bekliyoruzz :)

    YanıtlaSil