09 Ocak 2010

Ela iş başında

Dün dayım yardımıma ihtiyacı olduğunu söyledi. "Yeni bir mont almam lazım Elacığım, alışveriş yaparken bana eşlik edip fikir verir misin?". Hemen kabul ettim ve öğlen yemeğimi yiyip çıktım. Dayım beni İstinye Park'a götürdü. Her yere baktık ama istediği tarz bir mont bulamadık. Dayım için gezerken göz ucuyla babam için bakındım ve ona ihtiyacı olan birkaç parça kıyafet aldım.Bugün de Yelda onunla alışverişe çıkmamı istedi. Erkenden hazırlanıp çıktık. Bütün gün çılgınlar gibi gezdik. Sonra da ödül olarak bana araba kullanma konusundaki ikinci dersimi aldım. (Bkz: İlk ders)Gördüğünüz gibi ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızdayım, bir telefonunuz yeterli.. :)

07 Ocak 2010

Bu işte bir terslik var ama...?

06 Ocak 2010

Felekten bir gün

Bugün annemle kızkıza alışverişe çıktık. Zara indirime gireli 5 gün oldu ve biz hala gidememiştik. Gittik de ne oldu? Birşey alamadan çıktık. Pazar yeri gibiydi, düzensiz ve kalabalık... Sevmiyoruz biz böyle alışverişi!

Moralimiz yerine gelsin diye Starbucks'a oturduk.Ben anneme Latte ısmarladım, o da bana yoğurt. Biraz dinlendikten sonra bebek tokası sormadığımız tek yer olan Claire's'e girdik ve benim narin saç tellerimi zedelemeyecek tokayı -sonunda- bulduk! Nasıl, yakışmış mı? :))Bana yeni bir kitap almak için D&R'a girdik. Kitap standını görünce çıldırdım, hepsini almak istedim.Ama annem sadece bir tane alabileceğimi, bu yüzden en çok beğendiğimi seçmem gerektiğini söyledi. Beğendiğim bütün kitaplar ya pis ya da lekeliydi, hiçbirini alamadım. Eve geldiğimde Celal dedemin arkadaşının benim için aldığı hediyeyi gördüğümde ise dünyalar benim oldu! Bu kadar isabetli bir hediye olabilir, bayıldım, çok sevdim! Yeni kitabım sayesinde 1'den 5'e kadar saymayı öğreneceğim.Beğendiğim kitapları da internetten almaya karar verdim. Tadına bakmadan yapamadığım için sanırım en iyi çözüm bu...

Annemin tokalı fotoğrafımı çekip Facebook'a post ettiğini gören Neslihan dayanamayıp aradı, "Keşke hala komşu olsaydık, dördümüz gezerdik" dedi. Valla bizimkiler söylemiş böyle olacağını, "Gitmeyin, bebekleri beraber büyütelim" demişler ama Neslihan'ın site sevdasına söz geçirememişler. Gördünüz işte olanı... Şimdi en yakın zamanda Tunca sabah Arda ve Neslihan'ı bize bırakacak, biz de bütün gün beraber gezeceğiz.

05 Ocak 2010

Dişlerimi görmeyen kaldı mı?

Altta iki, üstte iki :)

04 Ocak 2010

Benim annem, benimmm! Sadece benimmmm!

Anneannem 3 haftadır bizimleydi, Mahir dedem de ilk yılbaşımda ve diş buğdayımda yanımda olmak için gelmişti. Zaman çabucak geçti ve dönüş vakti geldi; dün gece onları İzmir'e uğurladık.

Herhalde nöbeti tekrar babaannem ve Celal dedem alır diye düşündüm ama sabah uyandığımda yanıma annem geldi. Hiçbir acelesi yoktu, üzerini değiştirmedi, sakin bir şekilde kahvaltımı hazırladı ve beni doyurdu. Diğer sabahlarda olduğu gibi Hacer Teyzem geldi, babamı işe uğurladık ama annem hala evdeydi. O kadar şaşırdım ki... Annem bundan sonra işe gitmeyeceğini, hep birlikte olacağımızı söyledi. İnanmak güç... Bu işin içinde birşey olmasın???

Neyse, madem annem evde ben de bunu sonuna kadar kullanmalıyım diye düşünerek sabah uykumu uyumadım. Her dakikamı annemle geçirmek istedim, yanımdan ayrıldığında "Eyvah! İşe mi gidiyor acaba??" diye düşünüp ağladım. Hepsinde de geri geldi. Aslında öğleden sonra da uyumayacaktım ama bütün gün oyun oynayınca yorgun düştüm ve uyuyakaldım. Uyandığımda annem yine yanımdaydı. Ne güzel şeymiş bu! :))

03 Ocak 2010

Jingle bells çalarken nasıl dans edilir?

Buyurun benden öğrenin!