17 Ocak 2011

TBWA\ELA

Ben bugün işe gittim! :) Evet, yanlış okumadınız. Sabah bizimkilerle hazırlanıp "hep biilikte" arabaya bindik. İşe gittiğim için keyfime diyecek yoktu. Annemin uzun süredir gitmediği, babamınsa her gün gittiği şu "iş" nasıl bir şeymiş merak ediyordum. İlk iş deneyimimi annemin çok sevgili ajansında edinecektim ve çok heyecanlıydım.

Bakın ajansın kapısına dayandım bile! Heeeyy Ela geldi, açın kapıyı!
7 ay boyunca annemin karnında duyduğum sesler artık birer imgeye sahip. İşte topların pat pat vurulduğu yer. Hemen birkaç arkadaş edinip onlarla basketbol oynadım.
Ve işte kırmızı merdivenler. Kaç kere inip çıktığımı Allah bilir. :)
Öğle yemeği için yakındaki Dükkan'a gittik. Patates, köfte, ayran... En sevdiğim üçlü! Ben tıkınırken hesabı bile halletmişler, elimi cebime attırmadılar. Ne kadar düşünceliler...
Yemekten sonra ajansa dönüp eğlenceye kaldığım yerden devam ettim. Kocaman yer, bir sürü insan, bir sürü oyuncak... Bu kadar eğleneceğimi hiç düşünmemiştim. Herkes çok tatlıydı. Benimle teker teker ilgilendiler. "İş-güç beklesin!" dediler. Her odada başka bir eğlence, her masada başka bir oyuncak vardı: Elmo'mun aynısı, peluş hayvanlar, filler, toplar, legolar, robotlar... Benim şarkımı (Tu vuo' fa l'Americano) çaldılar, birlikte dans ettik-Meğer videomdan haberleri varmış. Dönen sandalyelerde tur atıp döndürdüler. Telefonlara baktım. Fosforlu kalemlerle resim yaptım. Bant koparıp yapıştırdım. Dans ettim. Zıpladım. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Bu "Tiibii" ne güzel bir yermiş!

Haftanın ilk gününün ilk saatlerinde yaptığım bu ziyaret herkesin çok hoşuna gitti. "Sayende haftaya neşeyle başladık Ela, sen hep gel böyle." dediler. Zaten annem de çok özlemiş arkadaşlarını. İkimiz de çok güzel vakit geçirdiğimizden bu daveti en kısa zamanda değerlendirmeyi düşünüyoruz... :)

2 yorum:

  1. Ela ilk iş gününde oldukça yaratıcıydın. Özellikle tüm masalarlardaki oyuncaklarla yaptığın kombinasyonlar oldukça dikkat çekiciydi. Eğlenceli ve komiktin. Bizimle dans edip şakalar yaptın. Yardımseverdin bana ellerinle patates kızartması yedirdin. Yine gel. Sensiz ajans çok sıkıcı:(

    YanıtlaSil
  2. Benimle en çok oynayanlardan biriydin, yanında biraz daha otursaydım prodüksiyon asistanı olmak için başvuracaktım. Seni çok sevdim Zeyneppp! :)

    YanıtlaSil