04 Ağustos 2010

Bizimkileri gonderdim, evin hakimi benim! :)

Bizimkiler 10 gunlugune Cote d'Azur'e gittiler. Babaannem ve dedemle bizim evdeyiz. Annem gitmeden once boyle bir kacamak yapacaklarindan bahsetmisti. Tipki 5 ay once Madrid'e yaptiklari gibi... Beni cok sevdiklerini, birkac gunlugune yanimda olmayacaklarini, bu surede babaannem ve dedemin benimle ilgileneceklerini soyledi. Onlari fazla yormamami da defalarca tembih etti. Madrid kacamaginda gorev anneannem ve dedemdeydi, o zaman 12 ayliktim. 4 gunu sorunsuz atlatmistik. Simdi sure daha uzun; tam 9 gun!

Bir onceki deneyimden oturu herkes bu 10 gunun cok rahat gececegi konusunda umitli. Babaannem ve dedem benimle cok guzel ilgileniyorlar. Gunde iki kere parka gidiyorum. Bendeki enerji anca boyle bosalir! Ilk gun halam ve enistem beni gormeye geldiler. Bana Amsterdam'dan pembe Crocs almislar. Cok sevdim halacim, tesekkur ederim! :)

Bizimkiler dun telefon ettiler, keyifleri yerindeymis. Annem de kirmizi Crocs almis bana. Ohh cift taraftan Crocs'landim valla! Bu hafta gunlugum eskisi kadar guncel olamayabilir, gezip tozuyorum da o yuzden... :)