12 Nisan 2010

Sorular... Sorular...

Öğlen yemek yedikten sonra annemle çıkıp Ihlamur Kasrı'na gittik. Hem de yürüyerek. "Bizim evin önündeki yokuştan yuvarlandık mı 5 dk. sonra orada oluruz; anne yürüyüş yapmış olur, Ela da çimlerde koşturur.." diye düşündük.

Yol üzerinde Selenium Twins'in bahçesini işgal eden dev karıncaları gördük. Ne alaka anlayamadık. Bir hikayesi vardır herhalde.. Ihlamur Kasrı'na vardığımızda bir de ne görelim??? Kocaman demir kapılar kapalı!!! "Ama ama biz o kadar yol yürüdük, ne olacak şimdi?" derken görevliler yanımıza bile gelme nezakati göstermeyip uzaktan elleriyle kapalı işareti yaptılar. Karıncalardan sonra aklımıza yeni cevapsız sorular takıldı. "Neden kapalı?", "Ne zaman açılacak?", "Neden bazı insanlar insanlıktan nasibini almıyor?" vb.

2 yorum:

  1. Ben çok zamandır gitmedim ama eskiden Pazartesi günleri kapalıydı diye hatırlıyorum. Müze var diye içinde, ondan dolayı kapalı olabilir..

    YanıtlaSil
  2. Girişte böyle bir bilgi yoktu ama :( Hafta ici 10-16, hafta sonu 10-17 gibi saat aralığı vermişlerdi. Bugün telefon actım ama cevap vermedi kimse. Amaaan Cem Yilmaz'in bir lafı var da buraya yazmiyim şimdi :)))

    YanıtlaSil