03 Eylül 2010

2010 Sonbahar-Kış bebek modası-2

İşte bir diğer "lovemark"ım: ZARA. Annemin benim için ZARA'dan aldığı giysileri gören babam "Kendine alır gibi almışsın." diyor. Haklı... Zara'nın kreasyonu tam büyümüş de küçülmüşler için. Lookbook'tan aldığım şu örneğe bakınca ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.
Bu kış için kesinlikle ve kesinlikle almam gereken en majör parça palto. GAP henüz tüm kışlıkları getirmedi ama palto konusunda ondan çok ümitli değilim. Geçen yıl ZARA'dan aldığım paltomla çok sükse yaptığım için bu yıl da gönlüm ZARA'dan yana ama şimdilik görüp de "İşte bu!" dediğim olmadı. Kış bastırana kadar daha iyi bir şey bulamazsam şu ikisinden biri işimi görür gibime geliyor.
Spor giyimi çok sevsem de yeri geldiğinde hanım hanımcık olmak da hoşuma gidiyor. Sağ olsun ZARA bu konuda yüzümü hiç kara çıkarmadı. Şu elbiselerin tatlılığına bakar mısınız?Pantolon almam gerektiğinde ise tek adresim ZARA. Modellerinin düşük belli ve dar paça oluşunu seviyorum. Fiyat olarak da çok uygunlar. GAP'te 79.90 TL olan etiketi gören annem "Uçmuş bunlar!" dedi. Ama örneğin şu pantolon 39.95 TL ve kesinlikle çok şık!
Kışın şort giyme fikri kimilerine biraz "zibidice" gelebilir ama annemle ben seviyoruz. Üzerine t-shirt ve hırka iyi oluyor. Çok kalın giyinmeyi tercih etmediğimizden bu tür bir kombinin kullanışlı olduğunu düşünüyoruz. Örneğin bu ekose şort çok hoşmuş:
Üzerine bu tarz baskılı bir t-shirt ve hırka iyi gider:
"Aman Ela sen de amma ZARA ve GAP neferi çıktın!" demeyin diye farklı markalardan önerilerimi de paylaşacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder